Zašto će odmor u Rtnju biti iskustvo kom se vaša porodica vraća?

Uvek ista priča: svake zime balansirate kao žongler kako bi svim članovima porodice želje bile ispunjene. Devojke i žene uglavnom glasaju za mesto sa SPA kutkom, lepim restoranom i ne previše zahtevnim stazama, a muškarci bi najluđu moguću avanturu, akrobacije na snegu i adrenalin koji ne prestaje. Poznati kao dom ljubitelja zimskih sportova i dobrog opuštanja, imamo plan za odmor po meri na najlepšoj planini.

VRH ADRENALINA I ZLATNA SREDINA MIRA

Ovisno od trenutnog raspoloženja i želja sa kojima tog dana ustanete, možete odmah preći u akcioni mod ili dan nastaviti lagano. Onima koji se odluče za adrenalin, skijaška staza je “na dohvat ruke”, budući da je Rtanj Kopaonik smešten na samoj stazi, ispod jednog od omiljenijih vrhova, “Mali Karaman.” Aktivni dani provedeni na stazi, na skijama ili bordu, penjanje, šetnja planinom i novi predeli, približavaju vam planinu koja je više od skijanja i odmor koji je novi koncept života. Kopaonik nije Budva! Fensi mesta, popularne priče i komercijalu ostavljamo za druge. Članovi vaše male ekipe i porodice zainteresovani za opuštanje i samo opuštanje, pronaći će svoj zen horizont u sadržaju i okolini našeg objekta. Nov i skockan SPA centar opustiće telo i usporiti um, a jahanje, druženje i dobra svirka sa kvalitetnom ponudom hrane iznenađujuće će vas nadahnuti. Šta birate? Violeta vas čeka na našoj recepciji, a čitav tim tu je da vas kao i prethodnih, ove, a i svake naredne sezone podseti da je Rtanj novo iskustvo življenja.

INTIMNA I NEFORMALNA ATMOSFERA

Surfujući internetom tokom planiranja odmora, uglavnom ste preskakali dosadne opise iz reklamne industrije i neumorno tragali za nečim što obećava doživljaj koji se pominje u istim oglasima na koje ste nailazili? Ako su, drugačije od već viđenog i beg iz svakodnevnice bili vaši filteri pri odabiru, drago nam je da ste nas pronašli. Algoritam radi! Smeštaj na Kopaoniku nije samo soba, a Rtanj nije samo hotel. Kao naši gosti, ne očekujte klasičan hotel i uslugu na kakvu ste navikli. Dobrodošli na mesto gde su osećaj slobode i luskuz povezani istančanim stilom, gde vas dočekuju ljudi koje kao da odnekud znate. Kamin sala i Rtanj B samo su neka od mesta u Rtnju dobro poznata po žamoru razgovora, čaši toplog kuvanog vina i pričama koje se dele među ljubiteljima sporta uz dobru muziku ili u nešto intimnijem prostoru lobija. Od skijašnice do vrata vaše sobe, tokom svih dana trajanja odmora bićete svedok drugačijeg osećaja odmora i lagodne aure drugačijeg načina opuštanja. Upoznajte divlju prirodu, sebe i svoju okolinu koja je uz nas prijateljska i topla! 

RTANJ KAO KONCEPT ŽIVOTA

Razumemo da vas način na koji provodite slobodno vreme često ne ispunjava dovoljno i ne donosi osećaj koji ste želeli. Ako neko zna šta je potreba za promenom iznutra – to smo mi! Od priče do realnosti linija je tanka, a mi smo baš ona granica i tačka gde se obećano sprovodi u delo. Koncipiran tako da gostu svake starosne dobi ponudi sadržaj koji će ga držati aktiviranim i dati pozitivnu promenu, Rtanj je novo iskustvo svakodnevnice! Iskoristite najlepšu planinu u regionu da doživite odmor koji će napraviti razliku.

Rtanj vam ostavlja izbor da za porodicu isplanirate dan koji prati vaše želje, čuva zdravlje i dovodi duh i telo u balans koji nam je usled stresa, pandemije i zagađenja svima preko potreban. Sve za čim vapimo u gradu – na planini čeka da ga u izobilju konzumiramo svakog dana. Rtanj kaže: novo iskustvo života, planina kakvu do sad niste videli i odmor koji prelazi granice, a kakav je vaš odgovor?

Pogledajte raspoložive kapacitete i upišite i naš i vaš kalendar datum našeg susreta.
Odmor na kakvom do sad niste bili može da počne!

Booking Form HTML Template
Datum prijave
Datum odjave
Smeštaj
Broj gostiju