Rtanj na Kopaoniku se nalazi na samoj ski stazi Mali karaman, tako da je od nje udaljen 0 metara. Ceo objekat je ski in – ski out, jer gosti direktno izlaze na ski stazu. Ispred se nalaze terasa i bar gde skijaši mogu da odmore, pojedu neki od planinskih specijaliteta i popiju čaj, kafu ili kuvano vino.

Da, Rtanj ima sopstveni parking koji je besplatan za sve goste hotela.

Da, Rtanj ima pansionski restoran u kojem se služe doručak i večera na bazi švedskog stola. U Rtnju se nalazi i čuveni, tradicionalni a la carte restoran Odžaklija. Rtanj poseduje i sunčanu terasu koja se nalazi pored same staze i koja je naročito popularna među skijašima koji žele da naprave mali odmor pre nego što se vrate na stazu. U okviru terase, nalazi se i naš brzi bar u kome gosti mogu „s nogu“ da pojedu neki od tradicionalnih specijaliteta poput rtanjske krofne, i da se ugreju uz čaj i kuvano vino. Pored ova dva restorana, brzog bara i terase, Rtanj ima i kamin salu i lobi bar.

Ceo Rtanj, uključujući i sobe, ima besplatan Wi-Fi.

Pet soba u Rtnju poseduju i terase, dok sve sobe imaju prelep pogled na prirodu koja ga okružuje.

Tokom letnjih meseci, našim gostima preporučujemo neku od mnogih avantura i adrenalinskih tura, kao što su: hajking (pešačke ture), zip lajn, penjanje na veštačku stenu, vožnja kvadova, zabava u avantura parku, časovi jahanja i terensko jahanje…

Check-in je u 14h, a check-out je u 10h.

Smeštaj u Rtnju je na bazi polupansiona tokom zimske sezone i uključuje doručak koji traje od 8h do 10h, i ranu večeru koja traje od 17h do 19h. Doručak i večera su uračunati u cenu.

Tokom letnje sezone, smeštaj je na bazi noćenja sa doručkom. Doručak je uračunat u cenu.

Da, uz doplatu, svi mogu doručkovati ili večerati u našem pansionskom restoranu, čak i ako nisu gosti Rtnja. Doplata za doručak je 900 dinara, a doplata za večeru je 1500 dinara. Za decu imamo popust. Navedene cene važe za sezonu 2021/2022.

Na meniju pansionskog restorana imamo veliki broj jela i raznovrsnih specijaliteta. Ukoliko gost ne nađe jela koja odgovaraju njegovom režimu ishrane, naši kuvari će mu rado izaći u susret i pripremiti jelo u skladu sa njegovim preferencama. Ovde spadaju posna jela, vegetarijanska jela, jela bez glutena, jela za goste sa alergijama, jela koja bebe vole da jedu, mleko za bebe i sl.

Pušenje u Rtnju je dozvoljeno samo u dve prostorije – u kamin sali i Odžakliji.

Da, Rtanj poseduje skijašnicu. Takođe, kod nas je moguće iznajmiti ski-opremu i kupiti ski-pass.

Da, u Rtnju je moguće izajmiti ski-opremu. Rtanj poseduje i skijašnicu kao i prodajno mesto za ski-pass.

Da, u Rtnju je moguće kupiti ski-pass i rentirati ski-opremu.

Imamo veliki izbor soba u dve kategorije. To su rtanjske i superior sobe, i to dvokrevetne (za jednu ili dve osobe), trokrevetne i četvorokrevetne, a imamo i višekrevetne duplekse. Neke od soba poseduju i terasu.

U svim sobama nalaze se kreveti, posteljina, peškiri, noćni ormarići, sopstveno kupatilo sa tuš kabinom, TV, ormari, podno grejanje, besplatan Wi-Fi, aparat za kafu i čaj.

Rtanj se ponosi kvalitetom bez kompromisa i raznovrsnošću hrane koju nudi svojim gostima. U pansionskom restoranu imamo veliki izbor domaćih, regionalnih i internacionalnih specijaliteta, te se na švedskom stolu, u zavisnosti od sezone, može naći sve od pečenja i svadbarskog kupusa, preko mediteranske ribe, do grčkih girosa i karpaća od lososa. U Odžakliji, našem a la carte restoranu, na meniju je domaća i tradicionalna hrana od lokalnih namirnica koja se priprema pred gostima na starinskom ognjištu u zemljanim posudama, tepsijama, na ražnju ili roštilju.

Rtanj nije pet friendly.

Ukoliko imaš još pitanja slobodno nas kontaktiraj na broj +381 36 5471 090