Rtanj poseduje 74 smeštajne jedinice koje uključuju sobe, apartmane i višekrevetne duplekse. Bilo da si solo avanturista ili imaš ekipu koja te prati, ovde ćeš pronaći sve što ti je potrebno za savršen aktivni odmor tokom cele godine.
Enterijer soba, sa bogatim teksturama drveta i mnogo prirodne svetlosti, inspirisan je planinom i njenim belim vrhovima, dok veliki preudobni kreveti garantuju savršen san nakon celog dana u prirodi. Sve smeštajne jedinice, pored kreveta, posteljine i peškira, poseduju sopstveno kupatilo, podno grejanje, LCD TV i besplatan WiFi. Boravak je na bazi polupansiona, tako da svoj dan možeš da započneš bogatim doručkom sa švedskim stolom. Superior sobe su dodatno opremljene i kompletno renovirane, te pružaju uživanje i komfor po najvišim svetskim standardima.
Izaberi jednu od rtanjskih ili superior soba i probudi se uz prelepi pogled na prirodu koja te zove da je bolje upoznaš… A kad padne mrak, i dođe vreme za odmor, čekamo te u Rtnju sa toplim napicima, obilnom večerom, čuvenim rtanjskim krofnama i nezaboravnim planinskim pričama.

Ukoliko imaš neka pitanja, pozovi nas na broj +381 36 5471 090

SOBE

SOBE