O nama – Rtanj

O nama

RTANJ ima dušu još od 1958.

„Rtanj“ je smešten na Kopaoniku, ispod vrha „Mali Karaman“, na nadmorskoj visini od 1786 metara, na samoj skijaškoj stazi. Jedno je od najpoznatijih mesta na najlepšoj planini Srbije. „Rtanj“ je dom naših olimpijaca, skijaša, planinara i ljudi dobre volje još od 1958. godine. Tokom svih ovih godina postao je ikona Kopaonika, pre svega zbog specifične atmosfere, dobre zabave  i zato što ima dušu, kako kažu.

RTANJ tokom zime

A tek zimi… Avantura počinje kod nas jer iz Rtnja izlaziš pravo na stazu Mali Karaman! Staćemo na skije ispred naše skijašnice i sjuriti se pravo na stazu, pa na drugu, treću, četvrtu…  Na kraju dana opet ćemo se sresti na našoj stazi i pored Skituljka skijajući se spustiti na sunčanu terasu Rtnja da probamo čuvenu rtanjsku krofnu i okrepimo se Pedinim kuvanim vinom. Nakon toga možemo u Kamin salu, kod Voje i Vlade na svirku u Rtanj B ili možda u Odžakliju da vidimo kakve su nam nove đakonije spremili Draga i Sale i da li Mićkova violina jednako dobro zvuči!

Ujutro, kada izađe sunce i sa prozora vidite da je proradila žičara, sačekaće Vas naši, Avanturijini instruktori na besplatnom času skijanja ili Maksa na času bordovanja, a ako imate sreće i ako nisu na nekoj velikoj svetskoj trci u pohodu na medalje, možda pored vas projure i Draženovi šampioni iz Ski Kluba Rtanj, Daša, Lara, Aleksa ili Lazar!

Čekamo Vas!

Rezervacije samo putem telefona ili email-a. Zato, pozovi 011/4111-000 ili 062/8062-307 ili pošalji e-mail! Ne zaboravi, broj mesta je ograničen, zato rezerviši na vreme.

RTANJ tokom leta

Kod nas ćete jesti u čuvenoj Odžakliji, jahati prelepe frizijske konje, isprobati se u Avantura Parku i na veštačkoj steni, planinarićete do najviših vodopada u Srbiji i najmističnijih gejzira i ponornica, leteti zip lajnom preko Malog Karamana, vozićemo se po skrivenim predelima ispod Nebeskih Stolica biciklima i veslati po brzacima Ibra.