Pansionski restoran

Proveri zašto su naši gosti oduševljeni pansionskom hranom u Rtnju!

Svakog jutra i svake večeri, naše goste dočekujemo sa izobiljem hrane i preukusnim specijalitetima od najkvalitetnijih namirnica. Znamo koliko je raznovrsnost ishrane važna, tako da se ponuda jela menja gotovo svakodnevno, kako bi gosti tokom dužeg boravka maksimalno uživali u magiji raznolike tradicionalne srpske, balkanske, ali i svetske gastronomije.

Od domaćih specijaliteta, na meniju se često mogu naći različite vrste mesa i pečenja, Karađorđeva, svinjski but, faširane šnicle, kolenice, svadbarski kupus i punjene paprike. Zatim, tu je i internacionalna i mediteranska kuhinja, sa specijalitetima iz poznatih gastronomskih zemalja poput Italije, Španije i Francuske. U tim danima, na švedskom stolu će te dočekati vrhunska jela kao što su mediteranska riba ili karpaćo od lososa, a ponekad inspiraciju tražimo čak i na Peloponezu kako bismo našim gostima ponudili tradicionalni grčki giros.

Ponosimo se i time što sve vrste hleba, poput hrono, ražanog i heljdinog, kao i različite vrste lepinja i pogača spremamo isključivo u našoj domaćoj pekari, čime garantujemo njihovu svežinu.

Već decenijama, gosti prepoznaju naše napore da održimo najbolji kvalitet hrane, kako u pogledu porekla namirnica, tako i u vizuelnoj prezentaciji. Nakon što se i lično uveriš u ovo izobilje ukusa koje postoji u našem pansionskom restoranu, jedino pitanje koje ćeš postaviti sebi je – kako da ne preteram sa hranom? 😊 Naš jedini savet je – sačuvaj malo mesta i za rtanjsku krofnu.