Poštovani Rtnjevci,

U skladu sa merama za prevenciju infekcije COVID 19, kompanija Rtanj Kopaonik doo je donela odluku da svi gosti u sezoni 2021/22 moraju imati negativan rezultat testa ili da su revakcinisani pri ulasku u naš objekat na Kopaoniku.

Ukoliko neko nije revakcinisan, prihvatamo i PCR, IgG ili antigenski test. Testiranje je neophodno uraditi najviše do 48 časova pre dolaska u Rtanj. Testiranje možete obaviti u sertifikovanim laboratorijama.

Kompanija Rtanj Kopaonik doo će, u toku zimske sezone 2021/22, omogućiti ulazak u objekat  na Kopaoniku samo gostima objekta. Pored svih mera propisanih od strane državnih organa, u objektu  su postavljeni ‘Zepter’ filteri vazduha sertifikovani u Nemačkoj da efikasno eliminišu 99.9% virus Covid19 iz vazduha,  kao i niz drugih mera koje imaju za cilj stvaranje sigurnog okruženja za naše goste. Gosti će biti u obavezi da se pridržavaju svih mera propisanih od strane kompanije.  Ostajte zdravo i vidimo se u Rtnju!

Covid garancija – garantuje povrat uplaćenog iznosa za usluge hotela u celosti, u slučajevima:

  • potvrđenog prisustva korona virusa kod jedne ili više osoba na koje se odnosi rezervacija smeštaja (uz dostavljenu validnu dokumentaciju, pozitivan nalaz PCR testa) za domaće i strane goste
  • zatvaranja granica za strane goste
  • proglašenja vanrednog stanja i zabrane kretanja na teritotiji RS, za domaće i strane goste