Aktivnosti na Kopu za koje vam ne treba dodatna oprema

Sama pomisao na zimovanje i pripreme za polazak uključuju pun gepek, pet međusobnih preslišavanja da li ste sve poneli, planiranje unapred i neizostavno zaboravljanje nekog od važnih činilaca odmora na snegu. Zima na Kopu u Rtnju ne liči ni na jednu prethodnu, jer kada ste naši gosti – brdo stvari vam ne treba. Kako zima može biti zabavna bez da sa sobom vučete kofere i kofere dodatne opreme?

PLANINARENJE I ŠETNJA

Planina je više od skijanja, a Rtanj novo iskustvo življenja! Da biste otkrili neistražene staze Kopa koje poznaju samo lokalci i članovi našeg ski kluba, potrebno vam je samo malo dobre volje i ranije ustajanje. Opremu za šetnju po planinskim zavojcima i predelima svakako nosite sa sobom, jer dolazak kod nas znači da niste odabrali tašne i mašne već aktivan odmor. Nema lenčarenja, lepote planine nisu samo za Instagram, ustajemo i idemo da ih doživimo!

SKIJANJE

Kako to mislimo skijanje a ne moraš da da nosiš opremu? Mislimo i ne šalimo se! Rtanj Kopaonik poseduje svoju skijašnicu, i kod nas je moguće iznajmiti kompletnu opremu za skijanje i kupiti ski pass bez gužvi. Bez brige, naše osoblje već decenijama brine o zadovoljstvu skijaša iz svih krajeva sveta, pa će umeti da pronađe najadekvatniju opremu za vas. Više nema čekanja i tegljenja ogromnih torbi i kofera, sve ćete obaviti vrlo brzo i na jednom mestu – baš u hotelu u koji ste došli, tik do staze! Pa ne nalazimo se džabe na samoj skijaškoj stazi, zar ne?

ODMOR U SPA CENTRU HOTELA

Planinski mir ne ide bez potpune tišine! Možete je imati na osvojenom vrhu ili u našem novootvorenom SPA kutku. Za drugu opciju, potrebno je samo da iz svoje udobne sobe pređete u prostor u kom vladaju mir, tišina i sklad. Bazen sa džetovima za kontra struju odličan je za održavanje kondicije, a dopašće ti se i otvoreni hot tub koji daje potpuno nov doživljaj boravka na planinskom vazduhu. Za ljubitelje ultimativne relaksacije, preporučujemo saunu i parno kupatilo, kao i dnevnu dozu jačanja imuniteta u vitamin baru. Ako si fitness manijak, svoj dnevni trening možeš da odradiš u našoj teretani, a za kraj dana preporučujemo neku od masaža u spa zoni.

AVANTURA PARK I PENJANJE

Još uvek niste sigurni da li na odmor idete sa porodicom, prijateljima ili sa kolegama iz firme na team building? Sve svoje uloge ostavite u sobi hotela Rtanj Kopaonik i upoznajte sebe iz sasvim druge prespektive! Zabava za celu porodicu počinje u Avantura parku za koji su vam od opreme potrebni samo strpljenje, izdržljivost i hrabrost. Penjanje je rezervisano za one koji od aktivnog odmora očekuju uzbudljivo iskustvo nepoznatnog koje će poneti sa sobom kući i vratiti mu se pri narednom boravku u Rtnju. Nećete imati vremena za selfi, ali nijedan adrenalin džanki ga nema tako da je ok!

KADA PADNE PRVI SNEG

Mi upregnemo Frizijske konje i jezdimo Kopom noć i dan! Oni koji su nas posetili kažu da im je jahanje bilo jedno od najlepših iskustava. Odvija se tokom cele godine, a naše crne lepote posebno su priviknute na snežne uslove. Uz stručni nadzor instrkutora našeg konjičkog kluba “Frizija Kopaonik”, nema bojazni da će svako od 7 do 77 savladati osnove jahanja. Prvo idemo u padok koja se nalazi u neposrednoj blizini Rtnja, učimo da jašemo samostalno i u klupskoj manevari, pa pravac divlja šuma! Mirisi, prizori i dožviljaji koji nas čekaju tamo, traže jedino da čula pojačate na max.

DRUŽENJE U PRAVOM SMISLU TE REČI

Rezervacijom kod nas besplatno dobijate unikatnu slobodu duha i tela! Preporodite se uz dobru hranu, živu svirku, kuvano vino i harmoniju svakog kutka hotela Rtanj Kopaonik koji je među posetiocima upamćen po domaćinskoj atmosferi kakva se u današnje vreme retko sreće. Znamo da ste umorni od sastanaka, rokova, kolegijuma, dečijeg plača, problema prijatelja i porodice i sopstvenih obaveza. Zbog svega Uz sve to, obavezna mera koju poštujemo je velika količina smeha. Njega ćete u izobilju sresti u svakom kutu kompleksa Rtanj Kopaonik.

Subjektivni osećaj ovog odmora? NEOPISIVO.
Istražite sve načine za zabavu tokom odmora i pridružite nam se na vreme, dok i poslednja soba nije zauzeta.

Booking Form HTML Template
Datum prijave
Datum odjave
Smeštaj
Broj gostiju