Adrenalinski sportovi – Rtanj

Adrenalinski sportovi

Avantura park i Veštačka stena

Testirajte vaše sposobnosti

Na platou hotela nalazi se veštačka stena na kojoj možete da naučite osnove sIobodnog penjanja ili da održavate kondiciju uz stalan nadzor sertifikovanih instruktora.

Avantura park smešten ispred hotela pruža deci i odraslima adrenalinsku zabavu u hladovini jelki. Sigurnost svih učesnika je prioritet naših instruktora.

Biciklističke ture

Pridružite nam se u biciklističkim turama i otkrijte drugu stranu Kopa

Gostima hotela na raspolaganju su potpuno novi bicikli svih veličina, sa kojima možete obići Kopaonik ili ići na ekstremnije ture, poput spusta niz Pančićev vrh, jer je žičara opremljena stalcima za bicikle.

Brdski biciklizam ekstremni je sport u kojem specijalni bicikli prelaze takozvane off-road puteve, nepristupačne brdovite i planinske terene pune uspona i padova, šumskih staza i polja.

Od svog nastanka u 19. veku, bicikl je bio omiljeno prevozno sredstvo većine ljudi, a biciklizam je i zvaničan olimpijski sport. Međutim, za prave zavisnike o adrenalinu i ljubitelje divlje prirode, jedinstveno iskustvo je sve popularniji brdski biciklizam.

Brdski bicikli prilagođeni su uslovima, imaju šire gume sa naborima, posebne kočnice i amortizere na oba točka. Sve što trebate je da požurite niz strme padine Kopaonika.

Kajak tura Dolina vekova

Probajte kajaking kroz dolinu stare Raške

Tura podrazumeva vožnju kajaka kroz dolinu stare Raške gde se i sa leve i desne strane obale Ibra mogu videti manastiri koji potiču iz 12 veka.

Tako ćemo tokom ture obići najzanimljivije – manastir Nikoljaču, Manastir Staru Pavlicu i Srednjovekovni grad Brvenik. Nakon obilaska manastira Pavlice kombijem ćemo se uputiti ka Kopaoniku (45 min vožnje).

Cena po osobi 14.200 dinara. U cenu su uključena 2 polupansiona I kajaking tura

Sve informacije I rezervacije možete dobiti na sledećim brojevima telefona: 381-65-321-8431 ili 381-11-4111-000

BUDI AKTIVAN

Pogledajte šta još možete da radite dok ste kod nas