Serbian Trophy

Serbian Trophy je takmičenje posada terenskih vozila u savladavanju prepreka teško prohodnih terena.

Prvi Serbian Trophy je održan 2007. godine u Topoli u organizaciji kluba Srbija4x4. Trka se održala u Topoli i naredne dve godine, a 4. i 5. trka održala na Kosmaju.

Na početku takmičenje je bilo zamišljeno kao trka domaćih posada, da bi narednih godina takmičenje dobilo međunarodni karatker. Pored domaćih posada, karavanu su se pridružili posade iz Slovačke, Češke, Bugarske, Crne Gore i Hrvatske.

Tradicionalno vreme održavanja trke je kraj novembra zbog vremenskih uslova koju trku čini zahtevnom avanturom.

Zbog velikog interesovanja posada iz regiona i jugoistočne Evrope trka je prebačena na Kopaonik koji pruža izvaredne uslove za vožnju staza različite prohodnosti i težine.

Više na zvaničnom sajtu.

8229191483_be45a6cdbd_o

7th SERBIAN TROPHY 22.11.-24.11.2013. Kopaonik Off-road team SRBIJA 4×4 vas poziva na 7th SERBIAN TROPHY takmičenje posada terenskih vozila u savladavanju prepreka teško prohodnih terena. Sedmi Serbian Trophy održaće se na Kopaoniku od 22. do 24. novembra 2013.... Više...

trasiranje_naslovna

Do sada je prijavljeno preko 80 ekipa za 7th Serbian Trophy iz zemlje i inostranstva. Najviše ekipa prijavljeno je iz susedne nam Bugarske a u stopu ih prate ekipe iz Češke, Slovačke, Engleske, Bosne i... Više...

Novo

Zimska sezona 2019/20

Dragi naši Rtnjevci, počinjemo sa prodajom paket

Leto 2019. u Rtnju – cenovnik

Cene prolece-leto-jesen 2019 možete preuzeti sa

ThemeBox

Vremenska prognoza

open/close

ThemeBox1

Web kamera

open/close